суботу, 8 грудня 2018 р.

Вітаємо Олену Шаніну з перемогою у фаховому конкурсі!!

08.12.2018 р. вперше в Україні відбулося нагородження кращого вчителя фізкультури. Цей конкурс ми придумали для тих вчителів, які пройшли наші семінари і вже активно впроваджують нові види спорту на уроках.
«Ми реально дуже радіємо, що нам вдається змінювати систему фізичного виховання у школах і що так багато вчителів по усій Україні вірять та підтримують нас. Тому й обрати кращого серед величезної кількості претендентів, які надіслали нам заявки та матеріали, було дуже складно. Ми довго дискутували усією командою і все ж одну людину виділити не змогли, отже сьогодні у нас два переможці – два кращі вчителі фізичної культури», – каже Олександр Педан.
Двох переможців команда JuniorZ відзначила за те, що, хоча ці люди з маленьких сіл, та вони доклали максимум зусиль до впровадження нових видів спорту у школах. Так, звання «Кращого вчителя фізичної культури 2018 року» та премії по 15 тисяч гривень отримали Елена Шанина, вчитель Кам'янського НВК ЗОШ 1-3 ступенів села Кам'янка, що на Херсонщині, та Игорь Маглёна, вчитель фізкультури Заміхівської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів села Заміхів, що на Хмельниччині. 
Наголошуємо, що усі охочі вчителі можуть вже починати збирати матеріали для участі у конкурсі «Кращий вчитель фізичної культури» наступного року, але зауважте, що умови будуть суворішими. Деталі на сайті – juniorz.com.ua 


Немає коментарів:

Дописати коментар